Nieuwe website maken

Beginnen bij het begin

Samen met jou vormen we een team. We leren elkaar kennen, bespreken je doelstellingen en missie.

Een mooie professionele website, die je bedrijf een boost geeft, is het resultaat.

Nadat jouw website online is blijven we je partner. Met levenslange ondersteuning.

Jouw nieuwe website?

Plan van aanpak

Kennismaking

We leren elkaar (beter) kennen en bespreken de doelstellingen voor de nieuwe website. Ook bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag wilt zien. Samen met jou maken we een plan van aanpak.

Eerste ontwerp

We doen voortdurend onderzoek naar de nieuwste technieken en bekijken de laatste design trends. Zo zorgen we ervoor dat jouw website helemaal up-to-date is. Nu gaan we beginnen aan een een eerste ruwe opzet voor jouw site. Vaak bevat de ruwe opzet alleen nog maar de structuur die op de belangrijkste pagina’s komt. Een eerste indruk moet direct goed zitten.

Finetunen

Je hebt het voorstel voor het design van jouw website ontvangen. Wij zijn nieuwsgierig naar de feedback op het design. Dingen die je graag anders ziet, die je graag wilt vervangen of misschien zelfs toevoegen. We zijn een en al oor! Samen gaan we er voor zorgen dat het ontwerp naar jouw wens is! En als we allebei tevreden zijn, dan gaan we de website bouwen.

De website bouwen

Website bouwen

Na jou akkoord met alle ontwerpen gaan we je website bouwen. De website schetsen worden werkelijkheid. We zorgen ervoor dat jouw site goed werkt.

Testen, testen en nog eens testen

Zijn we klaar met het bouwen van jouw site? Dan gaan wij de website grondig testen, controleren en kijken of alles compleet is. Als wij tevreden zijn, dan ontvang jij een testomgeving van jouw nieuwe website. We kijken uit naar jouw eerste indruk en opmerkingen waar het beter kan. Die worden dan aansluitend ingebracht.

Opleiding

Training

De site staat klaar op de testomgeving en je kan er in rondneuzen. Nu is het tijd voor de laatste fase: de site vullen! Je krijgt een CMS training waarbij we uitleggen hoe je het zelf kunt doen. Het verhaal op je website meer versterken? Wij denken graag met je mee.

Live gaan

Live gaan

De website is volledig naar je wensen en werkt vlekkeloos. De website mag live! Samen plannen we een dag in voor het live zetten van de website. Statistieken worden ingesteld en je website wordt aangemeld bij de zoekmachines (google, bing, …). Benieuwd naar de feedback van je klanten?

Levenslange ondersteuning

Je website is klaar, maar het werk is niet gedaan. Sterker nog, nu begint het pas. Want je website moet leven, je moet hem continu voeden met content. Dat doe je door nieuwe content of nieuwsberichten te plaatsen, afbeeldingen toe te voegen of andere aanpassingen door te voeren. Dat is niet alleen goed voor de uitstraling van je site, het bevordert ook jouw score in google, bing en andere zoekmachines.
Wees gerust, je staat er niet alleen voor. We denken graag met je mee, geven je tips, bespreken de prestaties van je website en doen voorstellen ter verbetering. We stellen je hiervoor graag ons onderhoudspakket voor.