Nieuwe website

Jouw nieuwe website?

Wij bouwen websites

Jouw nieuwe website?

Jij maakt deel uit van ons team! Want jij weet het beste wat jouw klanten nodig hebben. We willen je graag helpen bij het bereiken van jouw doelen.

Je valt op met je professionele website. Die in het oog springt. Je merkt het elke dag. Je website volledig op maat, naar jouw wensen.

Daarna blijven we jouw partner. Als je dat wil, met een levenslange ondersteuning. Je website snel en doeltreffend houden. En je verkoopt meer met minder moeite.

Plan van aanpak

Kennismaking

Jij weet het beste wat jouw klanten nodig hebben. Wij leren je kennen. Wat jij mooi vindt en wat je graag ziet. Nog geen inhoud, maar een eerste indruk die direct goed zit. Websites maken is onze stiel. Honderd procent gefocust, omdat jij daar recht op hebt. Samen met jou maken we een plan van aanpak.

Ontwerp

Website eerste ontwerp

We gebruiken de nieuwste technieken en de laatste design trends. Zo zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website helemaal up-to-date is. Nu gaan we beginnen aan een een eerste ruwe opzet voor jouw website. Nog geen inhoud, maar een eerste indruk die direct goed zit. Websites maken is onze stiel. Een eerste indruk die direct goed moet zitten.

Finetunen

Website Onderhoudspakket

Je hebt het voorstel voor het design van jouw website ontvangen. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw feedback. Dingen die je graag anders ziet, die je graag wilt vervangen of misschien zelfs toevoegen. We zijn een en al oor! Samen gaan we er voor zorgen dat het ontwerp naar jouw wens is! En als we allebei tevreden zijn, dan bouwen we jouw website.

Bouwen

Website bouwen

Na jou akkoord met alle ontwerpen bouwen we jouw website. De schetsen worden werkelijkheid. De website die ervoor zal zorgen dat je gezien wordt. Dat je website een van je beste verkopers kan zijn. Die 7 dagen op 7 voor jou werkt en een ongelooflijke hefboom kan zijn voor jouw bedrijf.

Testen, testen, testen…

Website optimalisatie

Zijn we klaar met het bouwen van jouw site? Dan gaan wij de website grondig testen, controleren en kijken of alles compleet is. Als alles goed zit, dan is het aan jouw om jouw nieuwe website te ontdekken. We kijken uit naar jouw eerste indruk en opmerkingen. Die worden dan in jouw website ingebracht.

Opleiding

Training

De site is volledig klaar in de testomgeving en je kan er in rondneuzen. Nu is het tijd voor de laatste fase: de site vullen! Je krijgt een opleiding waarbij we uitleggen hoe je het zelf kunt doen. Of je het nu zelf wil doen of de dingen graag uit handen geeft, wij doen ons ding zodat jij het jouwe kan doen. Geen moeilijke vragen, maar oplossingen.

Live gaan

Live gaan

De website is volledig klaar volgens jouw wensen en werkt vlekkeloos. Tijd om live te gaan! Samen plannen we een dag in voor het live zetten van de website. Statistieken worden ingesteld en je website wordt aangemeld bij de zoekmachines (google, bing, …). Benieuwd naar de feedback van je klanten.

Levenslange ondersteuning

Website optimalisatie

Je website is klaar, maar het werk is niet gedaan. Sterker nog, nu begint het pas. Want je website moet leven, je moet hem continu voeden met content. Dat doe je door nieuwe content of nieuwsberichten te plaatsen, afbeeldingen toe te voegen of andere aanpassingen door te voeren. Dat is niet alleen goed voor de uitstraling van je site, het bevordert ook jouw score in google, bing en andere zoekmachines.
Wees gerust, je staat er niet alleen voor. We denken graag met je mee, geven je tips, bespreken de prestaties van je website en doen voorstellen ter verbetering. We stellen je hiervoor graag ons onderhoudspakket voor.

Laten we dit doen.


We gaan ervoor, samen. Kom langs om erover te praten.

Bel ons voor een afspraak

+32 (0)497 47 07 82

Of stuur een berichtje